Вижте как се премениха децата >>
Участвайте и вие в конкурса до 10 ноември >>

Ако и вашето дете обича да влиза в ролята на Батман, Спайдърмен, принцеса, фея или кутийко, снимайте и изпратете най-добрите кадри тук в конкурса "Детски маскарад".

Трите най-добри снимки ще спечелят КОМПЛЕКТ ПОДАРЪЦИ със забавните герои от анимацията "Кутийковците": ученически принадлежности, раничка "Рибс" и двоен билет за филма, разпространяван от "Форум Филм България".

"Кутийковците" пристигат на 3D в кината на 7 ноември!
Чудати квадратни същества живеят под улиците на Сиренвил и излизат, за да тършуват улиците през нощта. И въпреки че хората се страхуват от тях, тези чудатковци са добродушни, а намеренията им са далеч от това да наранят някого. От въображението на Laika – създателите на „Каролайн и стаята на тайните“ и „Паранорман“, се раждат Кутийковците.

Комична история, която надниква в Сиренвил – градче от шикозната Викторианска ера, потънало в изобилие, изисканост и най-миризливите първокласни сирена. Под чаровните му павирани улици живеят кутийковците – страховити същества, които нощем изпълзяват от каналите и отмъкват най-скъпите за жителите на Сиренвил неща – децата и сиренето им. Поне такава е легендата, в която вярват местните хора. А истината е, че кутийковците са част от подземна общност странни и обичливи чудаци, които носят върху себе си рециклирани картонени кутии, също както костенурките носят на гърба си своите черупки.

След като човешкото бебе Егс попада при кутийковците, те го отглеждат като свое. Така то става част от бандата чудаци, които се гмуркат в купчини боклук и събират изхвърлени механични джажди. Когато животът на кутийковците е застрашен от злия унищожител на вредители Арчибалд Прекрасни Краднър, който иска да ги елиминира, за да бъде приет в обществото на Сиренвил, бандата добросърдечни несръчковци няма друг избор, освен да се обърне за помощ към своя осиновен син Егс и Уини – момиче с приключенски дух от богато човешко семейство. Двамата имат нелеката задача да обединят двата свята, разлюлени от ветровете на промяната и... сиренето.

"Детски маскарад" ви зове >>