От GH PRODUCTION предоставят изключителен шанс на потребителите на портала Dir.bg, който е медиен партньор на събитието. Победителят ще грабне двойна покана за концерта в зала 1 на НДК, където Георги Христов ще представи премиерно новия си албум.

Участвай до 24 ноември!
За да играеш, отговори правилно на въпроса:  Кои са всички автори на песните в новия албум на Георги Христов?
Изпрати верния отговор и телефон за връзка на e-mail: [email protected]

Междувременно Христов подготвя и празнични събития. На 11 декември музикантът ще изнесе коледен концерт във Варна във Фестивалния и конгресен център, като това също ще бъде второто му гостуване в морската столица през тази година. На 2 декември певецът ще излезе за втори път през тази година на пловдивска сцена, този път – в „Дома на културата „Борис Христов”. Успешният му концерт през лятото в града под тепетата и поканата на феновете за повторна скорошна среща го убедиха да им подари Бутиков коледен концерт. По предварителна информация интересът към тези концерти е голям, затова певецът и екипът му обмислят възможността да разширят проекта и той да прерасне в Коледно турне.

Поп звездата не спира с изненадите и ще реализира и двумесечно турне в САЩ и Канада в началото на 2015 г .в концертни зали и големи концертни салони към църквите. В момента се уточнява графикът на концертите, като потвърдените градове на този етап са Чикаго, Лас Вегас, Тампа, Детройт, Ванкувър, Калгари, Торонто и Монреал.

Сред авторите на песните от албума "Изгарям" са, както самият Георги Христов, така и Димитър Гетов, Борис Чакъров, Катя Близнакова, Роси Кирилова, младите композитори Майя Йорданова, Васил Чергов и Спас Манев, а също и италианският му колега Джани Фиорелино, който е и гост-музикант в албума.

Билети за концерта в София можете да намерите в мрежата на Eventim.

Вижте новото видео на Георги Христов "Изгарям":