Петима, дали верен отговор, ще спечелят един от специалните аксесоари за истински фенове на "Игрите на глада" - брандирани слушалки, артикул за чанта, силиконова гривна, брандиран медальон с кожена каишка или брошка сойка-присмехулка. Наградите са предоставени от Форум Филм България.

Участвай до 23 ноември!
Играта се провежда в нашата фейсбук страница.
За да участваш, трябва да напишеш като коментар под тази снимка имената на 3 от напълно новите персонажи в "Игрите на глада: Сойка-присмехулка Част 1", както и да ни напишеш лично! съобщение с телефон за връзка.

Ако имаш нужда от помощ, можеш да се запознаеш с новите герои тук!

Филмът излиза на българските екрани на 21 ноември.  Световният феномен продължава да подпалва света с „Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част I“, която пренася Катнис Евърдийн (Дженифър Лорънс) в Окръг 13 след като тя буквално унищожи Игрите. Под ръководството на президент Коин (Джулиан Мур) и съветите на доверените й приятели, Катнис разперва крила в битка за спасението на Пийта (Джош Хъчерсън) и цялата нация. „Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част I“ е режисиран от Франсис Лоурънс и продуциран от студиото на Нина Джакобсън Color Force в партньорство с продуцента Джон Килик. Лентата е базирана на третата част от трилогията на Сюзън Колинс, която е продала повече от 65 милиона печатни копия само в САЩ.