Народната певица и Неврокопският танцов ансамбъл ще подарят на феновете на българския фолклор голям концерт в зала “Арена Армеец”. Събитието ще стартира зрелищно с 50 тъпанджии на сцената.

Билетите за “най-българското събитие” се продават в мрежата на Ticketportal, а също и в Билетната каса на зала “Арена Армеец" и Билетен център в НДК. Цената e от 20 до 40 лв.

Предстоящият голям спектакъл на Николина Чакърдъкова е един вид продължение на миналогодишните й коледни концерти в зала 1 на НДК, когато в три поредни вечери повече от 15 000 души пяха и танцуваха от сърце заедно с нея.
  
Този път искам да съберем всички тези хора заедно, в една вечер, на едно място”, сподели изпълнителката.

“Иска ми се да направим един голям Български празник за хората в залата и публиката да е с главна роля в този празник”, добави още тя.
  
Във втората част на спектакъла на екраните в залата ще се изписват текстовете на песните, така че всеки да може да си припява от душа и сърце. Огромна сцена, специални декори и много красиви костюми, 3D-мапинг ще са част от изненадите, които Николина и екипът й са подготвили. На моменти залата ще бъде преобразена до неузнаваемост “и през цялото време ще бъде уютно и празнично за всички в нея”, споделят от екипа.

За концерта се предлагат и специални сектори за хора, които ще дойдат на събитието в български народни носии, като тези места вече са почти изчерпани.