Деница е сред най-търсените лица на Visages Model Group. Тя е първа подгласничка в оспорваната битка за короната на „Мис България” 2011. Деница е посветена на половинката си Михаил Александров - халф на футболния клуб "Лудогорец" и националния ни отбор, с когото заедно отглеждат дъщеричката си Миа.

Според Михаил връзката им била любов от пръв поглед, докато Деница твърди, че той е бил по-настъпателен. "Успяваше да ме провокира и в следващия момент оставаше аз да доразвия сюжета. Това ми харесваше и събуди интерес в мен" - признава тя.

Името на дъщеря им Миа идва от инициалите на трите имена на Михаил – Михаил Иванов Александров. "Името е запомнящо се, мило и красиво" - радва се майка ѝ. "От появата на Миа открих ново себе си и заедно с майка й ме карат да изживявам най-хубавите дни. И двамата полагаме максимални усилия да възпитаме правилно нашата  дъщеря" - казва Михаил, чиято голяма болка е, че заради честите пътувания, разполага с ограничено време за семейството.

Двамата успяват да се сюрпризират романтично с пътувания до Лондон и ваучери за скокове с парашут.

Във фотосесията за сп. "Булка" Деница представя изкушаващи идеи за булките на зимата във фотосесията "White
Temptations", вдъхновени от изящни дантели, тюл, сатен и органза. На корицата позира с булчински аутфит от две части на дизайнер Вяра Георгиева, която след кратко отсъствие отново се завръща на белия подиум, отваряйки врати на елегантното FEDE Студио Булки. Семплият топ в бледо сиво е украсен с френска дантела в екрю и нежни леко прозрачни цветя от органза, ръчно декорирани със стъклени камъчета и перлени мъниста, а полата от копринен сатен и матова органза е въздушна, с леко разкрояваща се изчистена линия.

Вижте снимките от фотосесията >>