Много от модните експерти я наричат "най-красивото момиче на 21-ви век". Малката Кристина започва да позира от 3-годишна възраст и днес, шест години по-късно, в модната ѝ биография се нареждат дефилета и фотосесии за марки, които рядко влизат в портфолиото на зрелите модели. Участвала е в кампании на световноизвестни марки като Prada, Burberry, Silvian Heach и Benetton.

Вижте снимки на Кристина >>

Кристина се ражда в Париж, Франция, но скоро след това семейството й се мести в Русия. Дъщеря е на футболиста Руслан Пименов и съпругата му Гликерия, която е бивш модел. Майката решава, че детето е много фотогенично още от раждането му и решава да развие моделския му талант.

Сега майка ѝ менажира моделската ѝ кариера и множеството ѝ профили в социални мрежи. Тя редовно качва снимки на Кристина, като подчертава, че момиченцето НЕ публикува лично нещата в интернет. Уточнението е необходимо, тъй като кариерата на малкото дете среща доста противоречиви реакции - много хора са разтревожени от прекалено ранното ѝ сексуализиране и превръщане в обект.

Според биографията, публикувана в сайта ѝ, малката Кристина "се наслаждава на всяка секунда" от модните си дефилета ѝ фотосесии. Дали това е така обаче, само времето ще покаже. Много специалисти предупреждават за проблемите за психиката на детето, които могат да последват от ранното му излагане на опасностите в света на шоубизнеса и Холивуд е дал немалко примери за това.
ИЗБРАНО