Бургазлийката изгуби нероденото си бебе в седмия месец от бременността си. Тя признава, че ситуацията, освен с много болка, я е сблъскала и с човешката злоба и глупост.

"Има много, които ми се пишат за приятелки, но когато имам нужда от тях, ги няма. Гадно е! Аз нямам нужда някой да ме съжалява, имам нужда да ми се дава кураж. Но никоя от тях не беше до мен, когато загубих детето, само едно момиче. Колкото повече хора срещам, толкова повече се сблъсквам със злоба и глупост, като че всички искат само да са пред теб и са готови затова буквално да те закопаят и да ти хвърлят отгоре една буца кал. Но това въобще не ме натъжава. На мен не ми трябват много хора – аз и Миро сме си самодостатъчни", споделя Димитрова.

Само една е била довереницата, която е стояла неотлъчно до бившата плеймейтка в тежкия момент - Злати Демирева. "Когато ме приеха в болницата, тя веднага хвана самолета и беше още на същия ден в София. Миро я докара и й позволиха да остане при мен, беше неотлъчно до леглото ми там, една седмица. Тя е фризьорка, гледа си сама детето, грижи се и за баща си и определено и е коствало доста да зареже всичко и да е с мен", разказа Златка за единствената си близка приятелка.