Британският вестник "Дейли експрес" обобщава най-запомнящите се нейни тоалети през годината.

1. Великолепна в синя вечерна рокля

Кейт озари гала вечеря в Националната портретна галерия през февруари в елегантна рокля на Джени Пакъм. Херцогинята на Кеймбридж се появи с роклята за 2000 паунда на още две събития през годината. Красивата огърлица, в която херцогинята съчета тоалета, беше взета назаем от кралицата.

2. Елегантна в изумрудено

Херцогинята беше заснета да се смее с офицери при посещението си на парада за празника Свети Патрик в Монс Баракс. Тя имаше царска осанка в палто на модната марка "Хобс" и шапка в същия цвят на Джина Фостър. Херцогинята подари на офицерите стръкчета детелина в същия цвят като облеклото й.

3. Кралско червено

Това беше цветът на облеклото на Кейт на първата й официална снимка с Уилям и принц Джордж при триседмичната им обиколка в Австралия и Нова Зеландия. При пристигането им на летище "Уелингтън" след 30-часов полет нямаше и следа от умора. Кейт беше избрала палто с копчета на лондонската модна къща "Катрин Уолкър и сие", което беше съчетано с шапка в същия цвят на Джина Фостър. Велурените обувки на британската марка "Еми" и сребърната брошка във формата на папрат допълваха външния й вид.

4. Красива в черно

Избирайки на от любимите си дизайнерки за церемонията по откриването на на изложба в Уелингтън, Кейт очарова присъстващите в елегантна рокля на Джени Пакъм. Сребърна папрат, националната емблема на страната, беше избродирана около лявото й рамо.

5. Мечта в морскосиньо

Кейт премина с рокля в този цвят по пистата на международното летище "Дъндин" в Нова Зеландия. Тоалетът, създаден от родената в Нова Зеландия и работеща в Лондон дизайнерка Емилия Уикстед, беше изключително подходящ за стройната фигура на херцогинята и загорялата й кожа. Шапката на дизайнерката Джейн Тейлър се съчетаваше идеално с роклята.

6. Красива в жълто

Роклята не се харесала особено на принц Уилям и херцогинята сподели: "Уилям каза, че изглеждам като банан". Модните критици обаче оцениха високо яркожълтата рокля на Роксанда Илинчич, която Кейт носи в Кралската опера в Сидни. Елегантна малка чантичка и високи обувки в телесен цвят на Л. К. Бенет допълваха дръзкия външен вид на Катрин.

7. Преплетена рокля


Кейт показа, че не се страхува да експериментира с кройки, като се появи с дръзка преплетена рокля на Даян фон Фюрстенберг. Черно-бялата рокля беше достатъчно пролетна за посещението в Сините планини. Тя беше съчетана с платформи на Стюарт Вайцман и малка чантичка в морско синьо. Херцогинята изглеждаше непринудено елегантна.

8. Прекрасна във флорални мотиви

За напрегнатия ден в базата на Кралските военно-въздушни сили на Австралия в Амбърли Катрин избра бяла рокля, изпъстрена със сини макове, на британския дизайнер Л. К. Бенет. Тя беше завършила външния си вид с обеци от сапфир и диаманти и огърлица на "Мапин и Уеб".

9. Елегантна в рокля на "Маккуин"

Херцогинята очарова публиката в катедралата "Сейнт Андрюс" в Сидни в елегантно сиво палто на Алекзандър Маккуин. Красива шапка на Джейн Тейлър и удобни обувки на Л. К. Бенет завършваха безупречния й външен вид. Времето, прекарано в Австралия и Нова Зеландия, помогна на Кейт да се сдобие с красив слънчев загар.

10. Шик в тъмносиньо

За мемориална служба на Националния ден в памет на загиналите във войните, който се отбелязва в Австралия и Нова Зеландия, херцогинята избра рокля от туид в тъмносиньо на дизайнера Майкъл Корс. Разкроеният модел, реверите и джобовете придаваха интересен вид на роклята.

Вижте снимки >>

ИЗБРАНО