Всичко това се случва в рамките на проекта "Успелите деца на България" на фондация "Димитър Бербатов".

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева лично ще подкрепи инициативата, която е първата фондонабирателна кампания на фондация "Димитър Бербатов" за купуване на роял за 11-годишните близнаци Хасан и Ибрахим Игнатови. Близнаците представиха България на детския песенен конкурс "Евровизия". Още две талантливи деца -  Десислава Карагьозова и Георги Димитров - ще получат пиано и китара.

Благотворителната изложба-базар ще бъде открита от председателя на парламента Цецка Цачева и управляващия директор на фондация "Димитър Бербатов" Димитрина Ходжева на 19 декември 2014 г. в 10.30 часа в Клуба на народния представител в парламента. С видеопослание към присъстващите ще се обърне най-изявеният български футболист през последните години Димитър Бербатов.

В изложбата ще бъдат представени картини, дарени от български художници, участвали в проекта "Картина от мнозина", както и 13 детски рисунки на младите таланти от проекта "Голямото рисуване на малките художници" на артцентър "Орхидея". Те ще могат да бъдат откупени, като събраните средства ще бъдат преведени по откритата дарителска сметка.