Ники Китаеца напълно отрича думите на Евгени Минчев, че двамата са живели заедно и че са имали близки отношения. Според Китаеца, двамата с ПР-а имат не повече от 10 снимки заедно и когато те са снимани, около него винаги е била съпругата му Виолета.

Двамата с Виолета обявиха, че преди време Минчев е бил нает от тях срещу заплащане да направи ПР кампания, с която да изчисти името на Ники и за него вече да не се говори като за "бившият мъж на Азис". След известно време отношенията между тях били прекратени.

След всичко, което Евгени Минчев казал за Китаеца сега в шоуто обаче, конфликтът се изострил. Ники бил толкова възмутен от твърденията на ПР-а, че на парти след излизането си от Къщата се е изплюл в лицето му. Скандалът не е имал продължение, защото, според фитнес маниака, двамата не са от една и съща категория.

Той изрази и разочарование от водещия на шоуто Ники Кънчев. "Разочарован съм от Ники Кънчев, той подпали огъня при обсъждането на отношенията ми с Евгени Минчев. Но това е човек, който върху мъката на хората изкарва пари, както в случая с мъката на моята съпруга от признанията ми в Къщата”, каза Китаеца.

Снимки на Ники Китаеца от излизането му от "Биг Брадър" >>

ИЗБРАНО