Дженифър Анистън разкри пред "Access Hollywood", че получила "сладко съобщение" от актрисата Рийз Уидърспун, която получила номинация за "Оскар" вместо бившата "приятелка".

"Рийз ми изпрати сладък имейл, както го направи Джулиан Мур. Те са невероятни жени", сподели звездата, която се очакваше да бъде отличена с "Оскар" за драматичната си роля във филма "Cake".

Липсата на номинация разочарова почитателите й, които силно се надяваха тя да спечели първия "Оскар" в кариерата си. Актрисата обаче сподели, че за нея по-важно е одобрението на публиката, която награди Анистън с толкова овации на филмовия фестивал в Торонто, че я накара дори да се просълзи от радост. "За мен най-скъпото и ласкателното е това колко хора харесаха филма, а не толкова това да бъда номинирана", каза актрисата.

Въпреки това актрисата се разплака, когато не получи и наградата на американските кинокритици (BFCA). На събитието тя се засече с колежката си и настояща съпруга на Брад Пит Анджелина Джоли, което накара модните експерти да сравнят тоалетите им в полза на Джоли.

Вижте снимки на Дженифър Анистън >>