Той показва плетеници в много едър план, сякаш са гледани под микроскоп. Те образуват нещо като растителни орнаменти, които красят палта, наметки и чанти, а върху пуловери са с форма на розетка, пише БТА.

Сред присъстващите на дефилето бяха заместник-генералният директор на "Луи Вюитон" г-жа Делфин Арно, певецът Брайън Фери и супермоделът Кейт Мос.

Преобладаващите цветове в колекцията са бежовото и сивото. Специално внимание е отделено на кожените изделия - ръчни чанти и чанти, носени на гръб. Ким Джоунс поясни, че Кристофър Немет и Вивиан Уестууд са най-значимите лондонски модни дизайнери. "Кристофър Немет въплъщава в себе си "Савил роу", лондонския пъб" - отбеляза Джоунс. "Проектираните от него облекла са определящи за модата в британската столица."

Американецът Рик Оуенс представи колекция, в която преобладавщите цветове са бежовото и черното. Важно място в нея има коженото облекло. Показани бяха връхни дрехи и палта с широки ревери. Някои облекла и най-вече туники са скроени така, че да се виждат части от мъжкото тяло.