Сега обаче те са придружени от непромокаеми ботуши в ярки цветове, предаде Франс прес. На фона на музика от Дейвид Бауи белгийският дизайнер Раф Симънс представи облекла, вдъхновени от модата през 50-те, 60-те и 70-те години на миналия век. Цветята, които Диор обичаше толкова много, са принтирани върху прозрачни палта. Под тях се виждат къси рокли с украса от пайети, носени в комбинация с ботуши. Вниманието привлякоха също облекла от многоцветна вълна, напомнящи комбинезони. Цветовете са ярки и подчертават извивките на тялото.

Да видят ревюто дойдоха Натали Портман, която е лице на "Диор", и съпругът й, хореографът Бенжамен Мийпие. Те бяха седнали на първия ред, близо до актрисите Клотилд Куро и Мариса Беренсон.

Вижте снимки >>

Раф Симънс, който от 2012 г. отговаря за колекциите за жени в модна къща "Диор", заменяйки на този пост Джон Галиано, бе приветстван от Бернар Арно - шефа на групировката "Луи Вюитон", чиято собственост е "Диор", и от изпълнителния директор на модната къща Сидни Толедано. Колекцията бе представена в градината на музея "Роден" в Париж.