- 1 брой игра с топка
- 1 брой водоустойчива блутут колонка за баня
- 1 брой компресирана кърпа
- 1 брой от книгата „Да танцуваш със звезда“, „Спондж Боб се прави на клоун“ или „Пиратски пъзели“

За да участваш в играта, виж трейлъра и отговори правилно на въпроса:

Къде отиват Спонджбоб и приятелите му, за да спасят света си?

a) Отлитат към Марс
b) Излизат на повърхността
c) Гмуркат се към останките на кораба "Титаник"

Изпрати верния отговор на [email protected] до 24 февруари с 2 имена и телефон за връзка!

„Сонджбоб: Гъба на сухо“ е напълно ново приключение на 3D, което е щуро и забавно като заглавието си. Филмът тръгва по кината у нас от 20 февруари. За пръв път Спонджбоб Квадратни гащи, любимото безгръбначно на света, обитаващо морето, излиза на брега в нашия свят за най-супергероичното си приключение досега.

Животът в Бикини Ботъм не би могъл да е по-хубав за вечния оптимист Спонджбоб и приятелите му: вярната морска звезда Патрик, язвителната сепия, учената катерица Санди и Г-н Рак. Когато свръхсекретната рецепта за прочутите ракбургери е открадната, отколешните противници Спонджбоб и Планктон трябва да овладеят вътрешната си суперсила за едно пътуване през времето и пространството и да се преборят със злокобния пират Бургербард (Антонио Бандерас), като използват собствените му планове за вкусните деликатеси.

За поредицата с най-висок рейтинг в историята на "Nickelodeon", режисьорът Пол Тибит казва: „Това е всичко, което бихте желали от един филм. Взехме познати образи и ги пратихме в съвсем нова посока – това е филм с непрестанно пътуване, филм със супергерои, постапокалиптичен филм и всичко е на 3D!“