Суифт беше удостоена с приза ден след като беше обявена от Международната федерация на звукозаписната индустрия за Глобален записващ артист на годината и ден преди наградите БРИТ, на които се надява на признание в категорията за Най-добра международна изпълнителка.

На бляскавата церемония за наградите на сп. "Ел" в Лондон 25-годишната Тейлър Суифт прие отличието от младия британски певец и автор на песни Сам Смит. Смит, който триумфира на тазгодишните награди "Грами", също получи награда от списанието - за Музикант на годината. Музикалният и телевизионен продуцент Саймън Кауъл беше почетен за приноса си към развлекателната индустрия. С награда за цялостни постижения беше удостоен дизайнерът на обувки Маноло Бланик.

С награди на сп. "Ел" бяха отличени още дизайнерът Кристофър Бейли (приз "Изборът на редакторите"), Ердем Моралиоглу (Дизайнер на годината), Ашли Уилямс (Изгряващ дизайнер), Роузи Хънтингтън-Уайтли (Модел на годината), Даян Крюгер (Филмова актриса), Маги Гиленхал (Телевизионна актриса), Ребъл Уилсън (Изгряваща звезда), Люк Еванс (Актьор на годината), Кара Делевин (Актьорски пробив).

Вижте снимки >>