Двамата станали толкова близки, че без да се замислят приели поканата на сп. Булка да позират като звездни младоженци за корицата на пролетния брой. Ели Гигова облече рокля на Pronovias от Bridal Fashion - колекция 2015, от луксозен морбидо тюл с диагонален прецизен набор в горната част и ефектна многослойна пола с бордюр от гъвкава дискретна мрежа. Евгени Минчев застана до нея в смокинг на Cacharel.

Ели Гигова сподели, че двамата се сближили във ВИП Брадър. "Първо бях леко притеснена, че и Евгени ще участва, но в къщата разбрах какъв готин човек е! Евгени е начетен и с уникално чувство за хумор. Никога няма да забравя как ми даваше шоколадови бонбони като бях гладна, въпреки че нямаше право" - казва тя.

Евгени Минчев на свой ред ѝ връща комплиментите и добавя: "Ели ме привлече с нейната всеотдайност към предаването. Всички мисии, в които участваше прие далеч по-сериозно от останалите съквартиранти и ги доведе до успешен край. От моя страна мога да потвърдя приятелството си с Ели, надявам се в нейните мисли да е така и спрямо мен." Той заявява, че у хората цени искреността, а го отблъсква невежеството и неблагодарността. Ели Гигова го е впечатлила като "мил,съвременен и симпатичен човек, за когото се знае твърде малко".