Елтън Джон, който отглежда две малки деца, родени от сурогатна майка, със съпруга си Дейвид Фърниш, осъди "архаичното мислене" на Доменико Долче. "Как се осмелявате да определите моите прекрасни бебета като "синтетични"?", написа музикантът в социалната мрежа "Инстаграм".

"Срам за вас, които сочите с малките си морализаторски пръсти "ин витро" оплождането, което позволи на легиони от хора, изпълнени с любов, както хетеро, така и хомосексуални, да реализират мечтата си да имат деца", продължи сър Елтън. "Вашето архаично мислене е напълно остаряло като колекциите ви. Никога повече няма да нося "Долче и Габана" #BoycottDolceGabbana", призова певецът.

Елтън Джон реагира на интервю на Доменико Долче, който е активен католик и партньор в живота и в бизнеса със Стефано Габана. "Раждаш се от баща и майка (...). Най-малко, поне така трябва да става, и затова аз не съм много убеден в децата, родени от химията, синтетичните бебета, от утроби под наем, от сперма, избрана по каталог", заяви италианският дизайнер пред италианското списание за мода "Панорама".

Британският певец се ожени официално през декември за дългогодишния си партньор Дейвид Фърниш в присъствието на сина им Закари (4 г.) и Илайджа (2 г.).

Вижте семейните снимки на Елтън Джон >>

ИЗБРАНО