Мисионерска поза

Тя е класика и е винаги успешна. Ако това е любимата поза на партньора ви - той е човек, който иска да играе на сигурно и не обича големите промени. Но той е и много емоционална личност, която се наслаждава на страстта, докосването и прегръдките. Тази поза позволява много близък контакт лице в лице и точно затова е интимна, и съпроводена от силни чувства.

Кучешка поза


Ако това е неговата любима поза, си имате работа с мъж, който обича да доминира и да бъде лидер във всяка сфера - професионална, лична и интимна. Тази поза е характерна за страстни и енергични мъже, които знаят какво искат и как да го получат.

Поза 69


Тази поза позволява еднакво удоволствие и за двамата партньори, а най-много я обичат внимателните мъже. Те са много чувствителни и сравнително свободни. Наслаждават се на женската компания и искат да бъдат с жена, за която са готови да направят всичко. Искат забавления, но и спокойни вечери с личност, която смятат за близка и интересна, пишат от БГНЕС.

Поза ездачка

При тази поза жената седи върху мъжа. Това е особено интересно за партньори, които са много открити и директни. Те са наясно със себе си и с желанията си и не се срамуват да говорят за чувствата си. Тези мъже се наслаждават на страстта и женската красота и често обичат да експериментират.

Поза лъжичка

Тази поза позволява голяма близост между партньорите. Ако това е любимата му поза, мъжът е готов за свое семейство. Можете да му имате доверие, авантюрите не са му фетиш, тъй като се чувства по-добре в позната и сигурна среда. Освен това тази поза я практикуват и мъже, които са по-мързеливи и правят всичко с половин енергия.