Новината бе разпространена, след като Асен Блатечки замести колегата си Стефан Иванов, който бе пострадал, и игра рамо до рамо с Тони Димитрова в пиесата ”Диагноза Едит Пиаф”.

"Малко ми стана горчиво, защото в края на краищата новината, че Блатечки ме е спасил, ми прозвуча много странно. Как точно? Давих ли се, катастрофирах ли? Истината е, че Стефко Иванов, партньорът, с когото играя в три от най-красивите сцени в спектакъла, просто скъса връзки на коляното и спешно трябваше да се оперира. Асен влезе на негово място. Блатечки е приказен, с него се работи фантастично. Естествено, когато Борето Чакринов ми каза, че Асен ще влезе, се стресирах, защото съм си свикнала със Стефко. Но той се справи блестящо, човекът си е професионалист отвсякъде. И актьор, и пич!" - казва певицата в интервю за bliasak.bg.

"Блатечки ме бил спасил? Ами, че е имало препълнена зала във Военния театър, това нещо го няма. Започнаха да ми се обаждат и да ме питат за Асен и ролята му, а не за това, че вече една година го играем пред препълнени зали в цялата страна, че чак и в Лондон го представихме" - добавя тя обаче.

"Това заглавие обезсмисля чутовния труда на един куп хора, които стоят зад този спектакъл. Актьорите са девет, които са хвърлили гигантски труд, ами режисьорът и всички технически служби? Къде са те?" - пита се актрисата.