Италианската легенда дари безкрайна любов на българската си публика, която целият му екип определи като любима.

Тото Кутуньо непрекъснато канеше на сцената свои почитателки като не пропускаше да изрази възхищението си от тяхното излъчване и да ги дари с целувки. Негова верна фенка, която го следва вече на трети концерт, получи правото да го целуне, където си поиска, и обсипа с нежни ласки лицето му. Това не попречи на италианския чаровник да танцува на сцената с жена си и да изплакне очи с друга своя пищна почитателка, която го изненада със сексапилен тоалет.

Кутуньо пренесе претъпканата Зала 1 на НДК в Италия с незабравимите парчета "Insieme", "Soli", "Serenata", "Donna, donna mia", "Innamorati" (на което направи забавна игра с публиката)... Продължи със златните хитове, написани от него за Адриано Челентано, Рей Чарлз, Жо Дасен и др.

След повече от час на сцената Тото направи пауза от 20 минути и се завърна с още изненади. Завесата се вдигна и зад нея се появи Оркестърът на Класик ФМ радио, който свири в синхрон с бенда на певеца и под диригентската палка на маестро Алтеризио Паулети.

След малко се оказа, че Кутуньо е срещнал случайно в България друг свой приятел - Том Синатра. И виртуозният китарист също се качи на сцената. По-късно последва появата на младия сицилиански тенор Джузепе Ранцани. Тримата изпълниха единственото парче от чужд автор за вечерта. Кутуньо посвети "Карузо" на отишлия си неусетно композитор Лучо Дала.

В края на спектакъла, организиран от "Жокер медиа", Тото изпълни една от най-силните балади в света "Solo Noi". А за финал последва "Моя страна, моя България" в специален аранжимент ала Кутуньо, примесена със знаковата за него "L'italiano vero" и "Buona notte". Публиката си тръгна щастлива и заредена.