„Сега порасна и като истинска дама хладно посреща изявите ми”, добави Ники Кънчев пред "LOVEstyle".

Тв водещият призна, че като всеки татко обича да глези дъщеря си.Има време да съм строг, а и животът също ще я научи на доста неща”, обясни Кънчев.

Вижте забавни снимки на Ники Кънчев >>

Като член на журито на „И аз го мога” той за първи път "изневерява" на продуцента Нико Тупарев, но е категоричен, че той не му се сърди. Двамата работят заедно в "Стани богат" и "Big Brother".

„С него сътворихме някои класики в ефира, показали сме си и сме си доказали всичко. Още повече, че той е кръстник на дъщеря ми и нищо не може да ме скара с него”.

Ники Кънчев внесе яснота и дали Йорданка Христова, която пък е негова кръстница, и дъщеря ѝ не му се сърдят, че по време на „VIP Brother” "нахлу" в личното пространство на Ивана.

Данчето е една от най-интелигентните жени в тази страна. Неслучайно я избрах да бъде мой духовен водач и всеки първи юли, вече 15 години, ми се обажда, и ми напомня да не се отклонявам от Божия път. Така, че тя не може да ми се разсърди никога. Ивана е същата класа човек, даже още по-фина от майка си. Неотдавна я видях и нямаше вид на сърдит човек. И целувката ѝ не мязаше на сърдита”, обясни Ники.