"Хубавият околоочен крем е много важен по време на път. Липсата на време и стресът предизвикват онези тъми подпухнали сенки."
Кейт Уинслет

"Най-ценният ми съвет е - използвайте хидратиращ крем."
Бионсе

"Не прекарвайте един цял ден или нощ без да миете лицето си. Трябва да махнете цялата мръсотия и грим, които запушват порите ви."
Мери Дж. Блайдж

"Използвам омега-3 масло върху кожата си. Чувството е прекрасно."
Гуинет Полтроу

"Когато почнах да пия повече вода, кожата, косата и ноктите ми се 'преродиха'."
Америка Ферера

"Винаги обичам да полагам първо матова основа, а после блясък."
Скарлет Йохансон

"За опушени очи - първо хидратирайте кожата и после подчертайте линията на очите с молив. Така цветовете се сливат по много естествен начин"
Елън Помпео

"За да извиете миглите си по-ефективно, насочете сешоара към машинката за извиване на мигли за 2 секунди преди да я използвате."
Айла Фишър

"За да постигна естествен розов цвят върху устните си, нанасям червило в червено, попивам го със салфетка и слагам отгоре гланц."
Хали Бери

"Нанасяйте под очите коректор, който е с 2 нюанса по-светъл от кожата ви. Така привличате вниманието въру очите и прикривате умората."
Аналин Макорд

"Много усмихната личност съм. Когато си слагам грим сама, трябва да съм сигурна, че не е преклено тежък и мога спокойно да се усмихвам. Колкото и страхотно да излиза на снимки нацупената физиономия на Виктория Бекъм, не мога да я имитирам."
Росарио Доусън