Миналата година Джейми Дорнан за пръв път намери място в класацията на най-сексапилните мъже, заемайки осмата позиция. Тази година обаче 32-годишният актьор успя да се пребори за титлата, измествайки на второ място миналогодишния първенец, актьора от САЩ Зак Ефрон.

Трети е Хари Стайлс от Уан дайрекшън, който миналата година беше на 14-а позиция.

Испанският модел и интернет сензация Диего Баруеко е най-високо класираният дебютант в класацията с четвъртата си позиция.

Вижте ТОП 10 >>

За поредна година в Топ 10 попада барабанистът на "Макбъстед" Хари Джъд, който тази година заема петото място, след като миналата година беше четвърти.

След две поредни години на трета позиция бившият футболен ас Дейвид Бекъм, който тази седмица ще отпразнува 40-ия си юбилей, вече е шести в класацията за сексапил.

До седмото място се е изкачил диджей Келвин Харис, циментирайки статута си на един от най-привлекателните мъже в музикалните среди. Топ 10 на сп. "Хийт" за най-сексапилните мъже на 2015 г. се допълва от трима дебютанти в класацията - актьора и певец от САЩ Тайлър Блекбърн, британския актьор Чарли Хънам и финалиста от "Х Фактор" Джей Джеймс.