От днес филмът е в кината на 3D, IMAX 3D, Dolby Atmos и 4DX.

Вижте снимки от премиерата в Кан >>
Снимки от премиерата в Ел Ей >>
Кадри от филма >>





Ето и кои са победителите в играта за "Лудия Макс: Пътят на яростта":

Тениска печелят:
Венелин Фачиков
Момчил Борисов

Дамски потник печелят:
Меглена Христова
Галина Милева

Шапка печелят:
Юлиана Зарева
Христо Георгиев

Вижте как нашите потребители си представят бъдещето >>

В четвъртата лента от поредицата "Лудия Макс: Пътят на яростта" британецът Том Харди се превъплъщава в образа на самотния воин на пътя Макс Рокатански - герой, изстрелял преди 36 години към звездна слава оригиналния изпълнител на ролята Мел Гибсън.

"Лудия Макс: Пътят на яростта" е режисиран от австралиеца Джордж Милър. Той е режисьор и на трите предишни филма от поредицата - оригиналната лента "Лудия Макс" от 1979 г. и продълженията й "Лудия Макс 2: Воинът от пътищата" (1981) и "Лудия Макс 3: Отвъд Клетката на смъртта" (1985), припомнят от БТА.

Актуалният филм пренася зрителите в постапокалиптична Австралия, в която Рокатански се сблъсква с криминални елементи от пустошта, подпомаган от нова героиня. Ролята на Фюриоса е поверена на носителката на "Оскар" Чарлийз Терон.

На пресконференция в Кан актрисата изрази опасенията си, че ако човечеството не овладее глобалното затопляне, постапокалиптичният филмов свят на Лудия Макс ще стане реалност.  "Идеите за глобализация, глобално затопляне, суша, недостиг на вода и лидерство все повече излизат
извън контрол",
заяви Терон.
ИЗБРАНО