В момента Маша и Григор са в Париж и се готвят за турнира "Ролан Гарос". Днес е първият мач на Шарапова срещу Кая Канепи от Естония. Българинът ще стартира във вторник срещу американеца Джак Сок.

Ден по-рано Мария Шарапова заяви пред Financial Times, че когато е получила контузия, не си е и представяла, че ще играе тенис до 28-годишна възраст. Тя обаче призна, че не се притеснява от момента, в който ще трябва да сложи край на кариерата си. "Сигурна съм обаче, че ще бъда щастлива дори, след като приключа с тениса. Няма да съжалявам за нищо. Искам да създам семейство и деца", каза още тя.

Пред българското издание на сп. Космополитън Маша каза, че двамата с Григор Димитров се отнасят с уважение към работата на другия, но проблемът е, че графиците им се разминават. Тя обясни, че когато единият от тях играе успешно, а другият минава през труден период, това им помага да балансират емоциите си и да разберат повече за същността на играта. Световно известната тенисистка е категорична, че парите и успеха значат много малко за връзката им. "Дори и да съм сама и необвързана, няма да повярвам, че парите могат да са основната движеща сила в живота. Оценявам лукса, но не мисля, че той е някаква тема във връзката ни. Да, доволни сме, когато можем да се поглезим, въпреки че това е рядкост."

Вижте снимки на Григор и Мария >>