Ива Екимова с рокля със силует "русалка", изпълнена в горната част от дантела, ръчно бродирана с камъни, в съчетание с вълни от органза в асиметрични волани.

На въпрос дали предпочита съжителство без брак или узаконяване на отношенията, тя споделя: "Бих искала да ти кажа съжителство без брак, но не мога да си кривя душата. Всяка жена иска да се види булка. Някои не спираме след първия път!" 

Ива Екимова доверява още: "Въпреки двата ми брака и по-късно едно съжителство много подобно на брак, съм по-скоро убедена, че подписът и Менделсон избледняват и отшумяват, но остават нещата, които преодолявате заедно, забравили наздравиците и танците в сватбения ден." Според нея в брака най-важни са "споделянето, емпатията, способността да се поставиш на мястото на другия."

За роклята, на която се е спряла за предстоящата си сватба тя разкрива: "Новата ми рокля е приказна, с дъх на Грейс Кели,  отенък на Джаки Кенеди и привкус на Кейт Мидълтън. Роклите, с които съм встъпила в предишните си бракове са били актуални към онзи специален момент. И двете ми сватби бяха забележителни и много емоционални. Сега знам, че каквато и да е, ако ми е писана следваща сватба – трябва да е специална и задължително последна."

Ива Екимова неотдавна се сгоди за приятеля си Петрозар, с когото живеят заедно от години.
Вижте снимки на двойката >>