Шестимата участници разказаха как се е променил животът им след края на социалния експеримент в ефира, който започна със сватбата им.

Любимците на зрителите Стефан и Светлана са разделени от близо месец, а причината е, че след края на предаването различията им излезли наяве с пълна сила. По-склонната на компромиси Светлана призна, че тази роля й е натежала в определен момент, а според техните близки Стефан още не е готов за сериозна връзка. Той предпочитал да ходи по клубове с приятели, вместо да прекарва вечерите с половинката си. Стефан призна, че вече има нова приятелка.

Вижте снимки на участниците >>

Георги също има друга жена до себе си и дори вече живеят заедно. Новината шокира Гергана, която само минути по-рано призна, че е имало моменти, в които Жоро й е липсвал и дори му се е обаждала да си поговорят.

Атанас и Антония още са заедно и имат сериозни общи планове. Кумът на семейството спази сватбеното си обещание и им подари парцел в Банкя. Двамата с Тони си обещаха един ден там да бъде къщата им, а няколко дечица да тичат наоколо. На въпроса към Тони защо се държа назидателно към Наско по време на петте седмици от експеримента, тя отговори, че е искала той да се запознае с лошата й страна, а ако я приеме, да му предостави и добрата.