Мис Франция, Лейди Гага, Мадона, Кончита Вурст са сред клиентите й. Триумф на човек, който упорито предизвиква традициите, пише на сайта на TV5.

Мислим, че е в Париж, а я откриваме в Онфльор, Нормандия, да облича "мадоната на рибарите" в църква от 15-и век. Ливия работи и в Монако по покана на принцеса Каролин - създава костюмите за операта "Детето и вълшебствата" на Морис Равел, пишат от БТА. Тя следи за всичко. С Ясен са измислили декорите. Едновременно с това работят върху "Кармина Бурана". Балетът ще се играе през 2016 г. в Гранд театъра на Женева. Това са още стотина костюма.

Ливия Стоянова и партньорът й в дизайна Ясен Самуилов са създатели на марката "On Aura Tout Vu". Работата им е повече, отколкото могат да поемат. Двамата често работят денонощно. Това за тях е обичайно. Цената на свободата, казва Ливия.

Вижте снимки >>

Двамата дизайнери са пример за това, което Париж предлага на дръзките. Те привличат с изненадващото. Вместо носталгия и обръщане към миналото, предпочитат поезията и овладяната екстравагантност. Признак за неоспоримия им успех е това, че им завиждат и ги имитират.

За модната им къща "On aura tous vu" работят девет души, които през седмиците на модата стават 25. Марката е създадена през 1998 г. Що се отнася до името, Ясен обяснява, че когато са започвали, тази фраза, която означава "какво ли не сме видели", често се чувала. За тях тя означава "винаги ще ви изненадваме, макар и да мислите, че всичко сте видели".

Творенията им се харесват на модните къщи "Диор", "Лакроа", "Живанши", "Ив Сен Лоран", "Нина Ричи". През 2010 г. ги забелязва Лейди Гага. След това привличат вниманието на стилиста на Мадона. Стъпват и в Азия с Ивана Ван - китайска поп и кинозвезда, която облече тяхна рокля от вилици.