Част от разговора им била по тема, изключително важна за Уилям – борбата с незаконната търговия на диви животни, съобщиха от "US Weekly", като се позоваха на говорител на двореца.

Това е първият случай, в който двете двойки се срещат и според вътрешни източници визитата е продължила няколко часа по-дълго от предвиденото.

Брад и Анджелина донесли подарък за малката принцеса Шарлот, запознали се и с брат й Джордж. Децата на Джоли и Пит обаче не са били с тях в двореца.

Вижте снимки на Брад и Анджелина >>

Снимки на Кейт и Уилям >>

Според вътрешен източник Кейт и Уилям били много развълнувани от холивудските си гости. Те са в Лондон за предстоящите срещи на Анджелина Джоли в министерствата на външните работи и на социалните грижи. В понеделник тя ще участва в дискусия за прекратяване на сексуалното насилие във военни зони.

Миналата година актрисата прие титлата "Почетна дама" на британската кралица Елизабет Втора. Отличието бе именно заради работата й в областта на борбата със сексуалното насилие.

Джоли стана почетна дама на най-изтъкнатия орден на свети Майкъл и свети Джордж заради работата й в тясно сътрудничество с британското външно министерство. Актрисата и бившият външен министър на Великобритания Уилям Хейг заформиха необикновено професионално партньорство, докато участваха в кампания срещу сексуалното насилие.