Двамата и двете деца на 45-годишната певица бяха на почивка с яхта в Европа. Двойката е напуснала яхтата и е поела към Ерусалим, след като Кери е споделила с новия си възлюбен, че никога не е посещавала Светите земи.

Скромно облечена в черна рокля и с шал на главата, Марая Кери е посетила Стената на плача заедно с милиардера.

Вижте снимки на Марая >>

"За Джеймс беше важно да заведе Марая там. Тя е обиколила целия свят, но никога не е била в Израел. За двамата това беше много романтичен момент. Само на едно място край Стената на плача мъжете и жените могат да стоят заедно и за Марая и Джеймс да споделят подобен интимен момент като двойка е от голямо значение", разкрива източник от обкръжението им.

Марая се запознала с Джеймс чрез известния режисьор Брет Ратнър, за когото също преди време имаше сериозни слухове, че е в гореща връзка със златния глас.

Пакър, за когото сп. "Форбс" твърди, че разполага с 4,6 млрд. долара, беше женен в продължение на 6 години за модела Ерика Бакстър, от която има три деца. Въпреки че се разделиха преди две години, двамата остават близки, виждат се през почивни дни и на градински партита. Три години Пакър беше брачен партньор и на модната дизайнерка Джоди Миърс, преди да се разделят през 2002 г.