Изглежда, че авторите на зловещата скрита камера ще трябва да затегнат коланите си. По информация на сайта ТМZ Парис Хилтън е наредила на адвокатите си да заведат дело срещу шегаджиите, които я изплашиха.

Снимки >>

Всичко се случва по време на посещението на звездата в Дубай, припомнят от TV7. Тя се качва на борда на самолет за панорамна обиколка. Автор на скритата камера е известният египетски шоумен Рамез Галал. Пилотът прави рязка маневра, с която симулира свободно падане на самолета. В този момент спътниците на Парис Хилтън, всички до един опитни актьори и каскадьори, започват да крещят. За да бъде всичко още по-достоверно, един от каскадьорите отваря задната врата и скача от нея - разбира се, с парашут на гърба.



Съвсем близо до земята всички заемат поза в очакване на удар. Кацането обаче е благополучно. На излизане от самолета авторът на шегата интервюира разстроената Парис. Обяснява й, че е участвала в телевизионно шоу. Първата й реакция е да го попита дали човекът, който е скочил, е добре.

В Twitter Парис написа, че това е бил най-страшният момент в живота й. CNN не успя да получи отговор нито от Парис Хилтън, нито от автора на шегата. От телевизионния канал, по който беше излъчено шоуто, заявиха само, че не носят отговорност за продукцията.