Най-голямата симпатяга е Даян Кийтън - с изразителните си бръчки и сивите си коси тя не спира да се усмихва.

Секссимволът от 80-те Джейми Лий Къртис рязко се разочарова от бюти индустрията. Тя избухна след злополучна липосукция на бедрата, след която мазнините се възвърнали по други части на тялото й, а краката й станали на буци. Искаше да предупреди жените да не се подлагат на това. Актрисата спря да боядисва косата си през 2000-а година. Когато посивя напълно, холивудски критици твърдяха, че това ще й струва много роли.

Вижте 14 звезди, които залагат на естественото >>

Най-странна и наблягаща на индивидуалността си е Тилда Суинтън. Въпреки че наскоро показа, че може да изглежда като излъскана русокоска, тя не спира да ни радва с ненадминатия си стил и остава просто Тилда.

От грима напълно се отказаха Шарлот Рамплинг и Ванеса Редгрейв. На малко грим и още по-малко пластични операции залагат Ема Томпсън, Хелън Хънт, Сигорни Уивър, Ани Ленокс.

По-млади жени от шоубизнеса също плюят на гримовете

Естествена и същевременно секси е Шарлот Генсбур - музата на скандалния режисьор Ларс фон Триер. Певицата Сиа, която съвсем наскоро изгря на музикалната сцена, не си правеше труда да се гримира за светски събития. После обаче реши да крие лицето си, защото не иска да бъде разпознавана и критикувана от потребителите в интернет. Според нея това е провалило живота на много нейни колеги. От друга страна, младата режисьорка Лена Дънам никога не крие лицето си и пълните си бедра. Тя винаги е цветна и шантава на червения килим.

Анкета: Трябва ли да боядисваме посивелите коси?