Изпрати ни до 20-и септември твоята детска рисунка с любимите си чудовища от анимационните филми.

Включи се тук >>

Наградите са 5 двойни покани за официалната премиера на "Хотел Трансилвания 2", осигурени от "Александра Филмс". Прожекцията ще бъде в софийското кино "Арена Запад", в най-новата и луксозна зала "Luxe".

Анимационните герои в "Хотел Трансилвания 2" са озвучени от Елен Колева (Мейвис), Николай Урумов (Франкенщайн), Албена Михова (Юнис), Георги Спасов (Дракула), Здравко Димитров (Уейн), Латинка Петрова (Спаружена глава).

В новото филмче хотелът се е променил, откакто Джонатан за първи път прекрачи прага му. Вратите му са вече отворени и за човеци. Мейвис и Джони имат бебе на име Денис, чиято липса на вампирски способности тревожи дядо му Граф Дракула. Когато Мейвис и Джони решават да посетят родителите на Джони, Дракула вика приятелите си Франк, Мъри, Уейн и Грифин, с които да обучат Денис на всички „чудовищни“ неща. Междувременно, сърдитият баща на Дракула - вековният вампир Влад, пристига на посещение в хотела и за негова изненада открива, че правнукът му не е чист вампир и че хотелът вече приема хора.