Джим Уагстаф, представляващ интересите на съпругата Сюзан Уилямс, е казал, че неговата клиентка запазва дома, в който е живяла с актьора. Тя ще получава също издръжка до края на живота си. Освен това нейна собственост ще останат часовниците на Уилямс, велосипедът, придобит от съпрузите по време на медения им месец, произведения на изкуството и подаръците, получени за сватбата. Другите подробности от споразумението, постигнато от страните, не се съобщават, пишат от БТА.

Вижте семейството на Робин >>

Адвокатката Меридит Бушнел, представляваща децата на Робин Уилямс от предишните му бракове, е заявила само, че клиентите й просто са много радостни, че всичко остава зад гърба им.

Преди време вдовицата на Робин Уилямс бе заявила, че домът, в който е живяла с актьора в Калифорния, трябва да бъде изключен от списъка на имуществото, оставено от комика на децата му. Трите деца на актьора обаче отговориха, че Сюзан "сипва сол в раната", опитвайки се да ги лиши от нещата, които техният баща е искал да им остави.

Робин Уилямс почина на 12 август 2014 г. Той е носител на "Оскар", четири награди "Златен глобус", както и на много други отличия. Сред тях са две награди "Еми", пет "Грами" и две награди на Гилдията на филмовите актьори. Общо той се е снимал в около 300 филма, сред които "Добрият Уил Хънтинг" , "Добро утро, Виетнам", "Мисис Даутфайър", "Кралят на рибарите". Уилямс има три деца: Закари, от първия си брак с Валери Веларди, Зелда и Коуди от втория си брак с Марша Гарсес Уилямс.