53-годишният Джим Кери се присъедини към семейството на Катриона Уайт, което поиска тя да бъде погребана в родната си страна.

На погребението актьорът се присъедини към опечалените мъже от фамилията и заедно с тях понесе ковчега на 28-годишната жена.

Кери е разговарял със семейството на Уайт и те са го уверили, че нямат нищо против да присъства на погребението. Джим Кери е предложил емоционална и финансова подкрепа на семейството на бившата си приятелка.

На 29 септември полицията на Лос Анджелис съобщи за самоубийството на 28-годишната гримьорка от ирландски произход, припомнят от БТА. Тя е била намерена мъртва в апартамента си в Шърман Оукс, Калифорния. Тялото е било открито от двама нейни приятели. Те се разтревожили, след като известно време не успели да се свържат с момичето. Предполага се, че Уайт е сложила край на живота си с медикаменти, тъй като край тялото са открити хапчета. Полицията е намерила също предсмъртна бележка, в която Катриона Уайт посочва като причина за самоубийството си края на връзката й с Джим Кери