Най-ефикасната подмладяваща процедура отдавна е открита от мъжете. Това са упражненията с тежести и кардио тренировките, които осигуряват почти всичко, което е нужно за добър външен вид. Повдигат цялостния тонус, извайват и заздравяват тялото, а кожата става чиста и стегната.

Модата също прави чудеса със съвременния мъж, който е посветен в света на марките, кройките и материите. Но възможностите пред силния пол за по-свежо и младежко излъчване не свършват с новия костюм.

В анкетата на Dir.bg "Трябва ли да боядисваме посивелите коси?" 47% от потребителите ни смятат, че това е препоръчително за жените, а само 9% мислят, че такова правило важи и за мъжете. Но, каквото и да говорим, никой не може, и не иска да си представя Мик Джагър или Пол Макартни с бяла коса. Затова, ако един мъж е решен да поддържа установения си имидж в офиса или пред любимата, в днешно време нищо не му пречи да избере лесна за нанасяне боя за коса, която да използва в домашни условия.

Какво трябва да знаят мъжете, когато решат да използват боя за пръв път?
Важно е околните да не усетят разликата. Жените използват многообразни и по-наситени нюанси като ярко червено, златисто русо, гарваново черно. При мъжете обаче ключовата дума е "естествено". Когато избраният цвят се доближава до естествения, ефектът от боядисването е 100% успешен.
Ако пък на места косата ви е почнала да оплешивява, е добре да изберете по-светли нюанси, които ще прикрият недостатъците.

img
Боята GreyFix for men под формата на пяна действа за 7 минути. Има я в 4 класически нюанса и е подходяща за трайно оцветяване на коса, брада и мустаци.

Тази година на мода са гъстите бради - тенденция, която придава на Дейвид Бекъм и творческия директор на "Hunter" Аласдър Уилис още по-мъжествено и мъдро излъчване. Новите формули в продуктите за коса позволяват безпроблемно оцветяване и на лицевото окосмяване.

Вълнения около прическата на Пол Макартни >>