Певицата беше служебно номинирана след игра с късметчета - падна й се двуседмична номинация за изгонване. Другите, които се бориха за оставане в шоуто, бяха Къци Вапцаров и Евгени Минчев - той беше с най-висок вот от над 50% от зрителските гласове.

Вижте снимки >>

Снимки от влизането на съквартирантите >>

И двамата не станаха да изпратят Йоана. Преди това тя ги посочи за изгонване - за Минчев обясни, че създава конфликти, наранява хората и го нарече "палячо". Изборът на Ваня Джаферович за номинации падна върху Къци, защото според него "няма смисъл от него в къщата". Втората му номинация бе за Евгени, тъй като го смята за дразнител и за човек, на когото не може да се разчита.

ДесиСлава посочи Къци, защото не е толкова ярък и забележим. Вторият съквартирант, когото избра, бе Минчев заради арогантното му поведение, когато пие. Той пък номинира Борислав Атанасов, защото си е позволявал намеци за сексуалността му и спекулирал с визията си. Другият му избор бе ДесиСлава.

"Тя е като часова разлика. Или е 2 часа напред от останалите, или изостава с 2 часа", мотивира се Минчев.

Борислав номинира Къци, тъй като го намира за много "хлъзгав", и Евгени заради отказа му да участва в мисия и защото се има за различен от останалите.
Къци посочи за изгонване Борислав, защото e силен играч, и Джаферович - защото е "лабилен". Соня Колтуклиева пожела да излязат Къци, защото се почувствала предадена от него, и Минчев, защото се превърнал в "колективен мъчител".

След излизането си Йоана "имунизира" срещу следващи номинации Ваня Червенкова.