Мис Пиги и жабокът Кърмит досущ имитират клипа на британската певица.

Вижте снимки >>
Видео >>

Забавното промо видео на "Мъпетите" бе излъчено по време на Американските музикални награди и вече масово се разпространява в социалните мрежи.

Вижте тоалетите на Джей Ло на наградите >>
Роклите от червения килим >>

Мис Пиги е с прическа като на Адел, облечена е със същото палто, което тя носи в клипа си и прави мимики като на певицата. Пиги се обажда в клипа на Кърмит и пее драматично. Както бе съобщено наскоро, двамата се разделиха. Така че историята им съвсем наподобява песента на британката.

Най-малко 2,3 милиона бройки от новия албум на Адел "25" са били продадени за 3 дни в САЩ, нещо невиждано в музикалния бизнес от 15 години насам, съобщи междувременно Франс прес.

Очаква се дискът на британската певица да бие рекорда за най-продаван албум в първата седмица след излизането му. Предишното постижение от 2,41 милиона бройки принадлежеше на албума на момчешката банда NSync с "No Strings Attached", издаден през 2000 г.

Специализираното американско издание "Билборд" предвижда, че ще бъдат реализирани 2,9 милиона бройки от новия албум на Адел през първата седмица след пазарния му дебют.