В интервю за "Дейли мейл" актьорът призна, че е знаел за любопитството на дъщеря си към жените дълго преди тя да се присъедини към ЛГБТ обществото, тъй като двамата са в много близки отношения, пише БТА.

Вижте снимки на Лили-Роуз >>
Снимки на Джони и Ванеса >>

"Тя всичко ми разказва. Гордея се с отношенията с дъщеря си и напълно й вярвам, макар да се безпокоя за бъдещето й", каза Джони Деп.

Лили-Роуз Деп се присъедини към ЛГБТ обществото този август, когато се снима във фотопроекта Self-Evident Truths. Тя стана един от 10 000-те герои на фотосесията, смятащи, че не са 100 % хетеросексуални. Все пак дъщерята на Джони Деп досега не бе говорила за своята бисексуалност, което породи много слухове, тъй като в ЛГБТ организацията не влизат само хора, които са с нетрадиционна сексуална ориентация.

През юли бе съобщено, че дъщерята на Паради и Деп става лице на "Шанел". Освен това стана ясно, че тя е решила да следва и пътя на баща си и да се занимава с актьорско майсторство.

Ванеса Паради и Джони Деп се разделиха през юни 2012 г. след 14 години съвместен живот. Те имат две деца – Лили-Роуз (16) и Джак (12). През февруари 2015 г. Деп сключи брак с 29-годишната актриса Амбър Хърд.

Джони и Амбър влюбени във Венеция >>