На Британските модни награди преди дни и на коледното парти в магазина й в Лондон снощи лицето й предизвика по-голям интерес от тоалетите, коментират британски медии.

Вижте снимки >>


Челото на дизайнерката е много по-гладко, устните й - по-пълни, скулите й - по-изпъкнали. Редакторката на "Вог" Сузи Менкес качи снимка на Стела Макартни в интернет и заваляха коментари, пише БТА.

"Какво се е случило с лицето й?", запита разочарован почитател на дизайнерката.

Друг пък я сравни с героиня от филма на ужасите "Детска игра":

"Прилича на сестрата на Чъки. Шокиран съм. Какво стана с достойното остаряване?
".

В началото на октомври 58-годишната Мелани Грифит се появи в още по-подмладен вид на церемонията "Жените в Холивуд". Вероятно тя се беше подложила на нови пластични интервенции, лифтинг или филъри, защото лицето й изглеждаше доста неестествено опънато на фона на бръчките по шията й.

Снимки на Мелани през годините >>

Миналата година Рене Зелуегър шокира с външния си вид на церемонията "Жените в Холивуд". Актрисата бе категорична, че няма пластични операции, а новият й имидж е продукт на "по-здравословния и щастлив живот, който води" (визирайки връзката си с музиканта Дойл Брамхол). Експертите пък й изброиха интервенциите, на които се е подложила.

Снимки на променената Рене Зелуегър >>

51-годишната Кортни Кокс издаде, че се разкрасява с ботокс, но увери, че няма да прибегне до пластична хирургия.

Снимки на Кортни Кокс >>

53-годишната Мег Райън беше в доста подмладен вид на ревюто на "Скиапарели" на Седмицата на висшата мода в Париж през юли.

Снимки на подмладената Мег Райън >>

"Челото й е по-гладко, предполага или лифтинг, или химически пилинг. По-вероятен е лифтингът, защото очите са различни. Работено е и върху веждите и клепачите. Нправено е много добре", коментира тогава пластичният хирург Майлс Бери и предположи, че са намалени филърите по бузите и в устните.