Двамата сключиха брак в петък вечерта след тригодишна връзка. Модната дизайнерка и френският банкер организирали скромно тържество само с най-близките в Манхатън, в Ню Йорк, пише БГНЕС.

Вижте снимки на Мери-Кейт и Оливие >>

На сватбата са присъствали 50 гости, които първо били поканени на коктейл на открито преди празничната вечеря. Младоженците забранили мобилните телефони на церемонията. Според запознати, по масите били оставени купи с цигари и почти всички постоянно пушели.

Двойката се сгоди през март 2014 г., след като Оливие Саркози предложи брак на Мери-Кейт за втори път по време на романтична почивка в Ямайка. Тогава финансистът паднал на колене с 4-каратов диамантен пръстен „Картие”.

По-рано тази година дизайнерката сподели, че иска сама да ушие сватбената си рокля, но все още не бърза да мине под венчило.

"Ще предприема тази стъпка в даден момент, но за сега той е далеч", каза преди няколко месеца тя.

Преди това Оливие е бил женен за писателката Шарлот Бернар, от която има две деца на 13 и 11 години. Това е първият брак за 29-годишната Олсън.

Мери-Кейт Олсън и нейната сестра-близначка Ашли се сдобиха със световна слава с участието си в хитовия телевизионен сериал "Пълна къща". В началото на тази година Елизабет Олсън, по-малката им сестра, се раздели с годеника си - актьора Бойд Холбрук.