41-годишната испанка облече за премиерата на филма в германската столица къса зелена рокля с джобове и връзки на деколтето, която разкри перфектните й крака.

Вижте снимки >>

Медии коментираха, че изглежда "абсолютно сензационно" и не е гледка за изпускане. Зелената рокля, която избра, е на "Балмен" и струва 11 670 долара.

Пенелопе постоянно позираше и се закачаше с колегите си от лентата Оуен Уилсън и Бен Стилър. По червения килим минаха и Уил Фарел, Кристен Уиг, Кристийн Тейлър и Джъстин Теру.

Крус се присъедини към промоционалното турне на филма по-късно. Преди два дни в Мадрид тя заложи на рокля в бяло и златисто без презрамки на "Ателие Версаче".

В "Зулендър 2" красавицата играе специален агент на Интерпол. Пенелопе коментира, че е голям фен на първата част на филма. Приела ролята, защото искала да играе в щура комедия и да остави за малко драмата.

Наскоро актрисата бе номинирана на 31-ите филмови награди "Хосе Мария Форке" за ролята си на Магда в "Ма Ма" - трагична история за жена, която намира нов смисъл в живота. Магда е безработна учителка, мъжът й я изоставя заради по-млада жена и в същото време разбира, че има рак на гърдата. Тя обаче решава да се бори за оцеляването си и да се посвети на 11-годишния си син, който мечтае да стане футболна звезда.