През 2015 г. за първи път Хулио Иглесиас-младши стъпи на българската сцена заедно с баща си в "Арена Армеец". В зала "Универсиада" младият певец ще пее в дует с венецуелския изпълнител Маноло. Почитателите на латино музиката ще могат да чуят кавъри на добре познати парчета, както и авторски песни на двамата изпълнители. 
Билетите са в продажба в мрежата на Eventim.

Първородният син на испанския певец Хулио Иглесиас и журналистката Изабел Прайслер е роден в Мадрид, но е израсъл в САЩ. Екзотичната му външност, елегантност и вроденият артистизъм предопределят професионалната му кариера на модел. Той дефилира за марките "Версаче", GAP и други световноизвестни брандове. Междувременно се снима в телевизионни комедийни сериали и популярни забавни формати в Испания.

През 90-те години Хулио Иглесиас-младши тръгва по стъпките на баща си и се отдава на музикална кариера. През 1995 г. излиза първият му албум "Under My Eyes", компилация от рок и соул, изцяло на английски език. За следващите си два албума, "Tercerе Dimension" и  "Por La Mitad", Хулио се връща към своите корени и ги записва на испански език. С тях той печели любовта на зрителите и става популярен в Испания и Латинска Америка.