Жени Калканджиева, Радост Драганова, Кали, Мая Савова, Ирина Тенчева, Николета Лозанова и Александър Сано подложиха наследниците си на кулинарен тест при представянето на семейното тв състезание "Мама готви по-добре" в София.

Вижте снимки >>


По пример на участниците в предаването, което започва на 15 февруари по bTV, готвачи бяха децата, а родителите даваха съвети, но и им помагаха. Малчуганите приготвиха вкусно коктейлно меню от хапки, шишчета, канапета и петифури. Лозанова, която признава, че не може да готви, направи с малката си дъщеричка Никол хапки с прошуто и моцарела. Александър Сано, който ще е водещ на предаването, пък се включи, за да асистира на дъщеря си Ава.

След това храната беше дегустирана от съдията в предаването - шеф-готвачът Ивайло Петков, познат от "Lord of the Chefs", и от продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов.

В "Мама готви по-добре" два отбора, съставени от майка и порасналото й дете, ще се състезават за благоволението на съдията и за финансова награда.

"Това е сблъсък на семейни рецепти. Кулинарните тайни на всяка фамилия ще бъдат подложени на изпитание", обясни Ивайло Петков.