Той разказа за нея по повод предстоящия празник на влюбените в неделя и разкри, че ще й изпрати цветя, пише БТА.

Вижте снимки на Лиъм и Наташа >>
Снимки на Шарън Стоун >>

"Ще я поставя в неудобно положение, ако й кажа името, тя е невероятно известна"
, каза 63-годишният Нийсън.

За 14-и февруари пък обясни, че ще се постарае много.

"Невероятно е колко голямо значение може да има в живота на една жена обикновен букет цветя, чак сега откривам", коментира актьорът.

Анкета: Какво ще празнувате на 14-и февруари?


Въпросната тайнствена дама обаче няма да е единствената, която ще получи цветя от Лиъм Нийсън за Деня на Свети Валентин. Той изпраща такъв подарък на различни хора и винаги пише на картичката "от ирландски почитател".

Трагичната смърт на съпругата му Наташа Ричардсън, която почина през 2009 г. в резултат на мозъчна травма при падане на ски, още измъчва Нийсън. Той сподели, че все му се струва, че тя ще влезе през вратата. Подкрепата на приятелите обаче му помогнала в тежки моменти.

Преди време актьорът разкри, че отказал алкохола, след като осъзнал, че започнал да пие твърде много след смъртта на Наташа. Двамата бяха женени 15 години, имат двама сина. Наташа Ричардсън е дъщеря на големия кинорежисьор Тони Ричардсън и на британската актриса Ванеса Редгрейв.

Малко след като Лиъм разкри, че е влюбен, западни медии започнаха с предположенията коя е жената. Сред имената, които се спрягат, са Шарън Стоун, Деми Мур, Сюзън Сарандън, Чарлийз Терон.