Мур позира закачливо с къса черна рокля, прегърнала дъщерите си Скаут и Талула, а Сталоун гордо застана до две от своите деца - Систин и София. Със синовете си Брендън и Дилън пък дойде Памела Андерсън.

Вижте снимки >>

Джейн Фонда
облече за ревюто черен костюм, но всички основно обсъждаха колко подмладена изглежда. Модното шоу гледаха Джесика Алба, Лейди Гага, Кортни Лов, Мила Йовович, Ема Робъртс, Гари Олдман и други знаменитости.

Шоуто на "Сен Лоран" премина под знака на модното изобилие от златните години на рок музиката. Творческият директор на марката от 2012 г. Еди Слиман показа колекцията за мъже за следващия сезон есен/зима, както и част от колекцията за жени 5 дни преди церемонията по връчването на наградите "Грами".

През януари френската модна къща оповести, че дефилето, планирано първоначално в рамките на Седмицата на мъжката мода в Париж, ще се състои в САЩ. От "Сен Лоран" поясниха, че представянето на колекцията в "Холивуд паладиум" е своеобразно отдаване на почит към музикалната сцена в Лос Анджелис, където от 2008 г. живее Еди Слиман, чиято естетика в облеклото до голяма степен е повлияна от рок музиката.