Филипинката Пиа Алонсо Вурцбах мина по подиума с рокля от Red Dress Collection на американската благотворителна асоциация Go Red For Women, представена от Macy's.

Вижте снимки на Пиа и от ревютата >>


Нюйорската седмица на модата бе открита с колекцията на "Никълъс Кей". Показано бе номадско и тип военно облекло в комбинация с чехли и авиаторска кожена шапка, съобщиха Асошиейтед прес и Франс прес. Силуетът в колекцията за сезона есен/зима 2016 г. е издължен. Преобладаващите цветове са пясъчножълто, бордо, кафяво, сиво, черно.

BCBG на Макс и Любов Азрия изтъква индивидуалния стил на жената и творческата й изобретателност. Косата е разпусната и напомня прическите през 70-те години на миналия век. Представени бяха дълги сиви палта, носени върху чорапогащи на дупки. Къси якета пък се съчетават с дълги кожени поли. Комбинирани са различни материи и цветове - виолетово, синьо, сиво, кафяво, бяло. За зимата на 2016 г. е предвидено жената да носи обувки с квадратен ток, пише БТА.
Любов Азрия разкри, че тя и съпругът й Макс са големи фенове на Дейвид Бауи и той ги е вдъхновил.

Рапърът Кание Уест показа третата си колекция "Yeezy" пред около 10 000 зрители в "Медисън скуеър гардън". Дефилето съвпадна с новия му албум. Кание пя, докато над 200 манекенки с облекла от колекцията му бяха застанали в центъра на залата. Те бяха получили указания да не мърдат, да не се усмихват и да не поглеждат към никого. Топ моделът Наоми Кембъл за кратко се присъедини към тях на сцената.

Колекцията включва кожени палта, якета, пуловери, суичери с качулки, боти с връзки. Повечето облекла са едноцветни. Преобладаващите цветове са маслиненозелено, бежово, жълто, сиво, бяло, тъмночервено.

Съпругата на Уест - Ким Кардашиян, беше на дефилето с дъщеричката им Норт. Целият клан Кардашиян-Дженър пристигна в бели дрехи на "Балмен" и в кожи (вижте в галерията). Ким привлече вниманието с платиненоруса коса и смело деколте.

147 дизайнери ще представят колекциите си в рамките на Нюйоркската седмица на модата.