Между 13:00 и 14:30 популярната сексоложка и семейна терапевтка Наталия Кобилкина ще зарадва почитателите си с безплатен семинар на тема "10 начина за привличане на любов". Тя ще даде съвети за всички начини, по които можем успешно да привлечем и задържим любовта в живота си и да бъдем щастливи.

Наталия направи и видео покана >>

За доброто настроение на посетителите в "София Ринг Мол" от 15:30 до 17:00 ще се погрижи известният танцьор от предаването Dancing stars Атанас Месечков. Заедно със своята трупа Месечков ще демонстрира атрактивни танци и ще даде възможност на всички присъстващи, освен да се забавляват, да научат и нови танцови стъпки.

Понеже 14-и февруари не може без вино, в мола ще има специален кът, където известни български винарски изби ще представят продуктите си и ще предлагат безплатни дегустации през целия ден.

От 19:00 часа в "Бъргър хаус" Цецо Елвиса ще пее за всички и ще направи Свети Валентин още по-колоритен.

За да поздрави своите гости с празника на любовта и виното, точно в 13 часа търговският център на Околовръстното е подготвил една уникална изненада. Нещо изключително ще се случи. Бъдете там, за да видите какво!