В първия ден от визитата си Катрин игра футбол и крикет в лятна рокля за $236, вдъхновена от Джейпур. Часове след появата й, сайтът на дизайнерката Анита Донгре се срина, а после в офиса на марката заваляха обаждания от САЩ, Великобритания, Бразилия и Австралия. Модната фирма произвежда по 200 бройки от една дреха, но сега ще се постарае да извади 1000 бройки. "Всички във фабриката са се съсредоточили върху шиенето на този модел", каза Донгре. Вижте всички тоалети >>

В националния парк "Казиранга" херцогинята отново облече шарена дълга рокля. Тя празнува с местните жители в дрехата за £805 на Ана Суи. За посещението си при малки слонове и носорози, които нахрани, Катрин облече розова рокля от Topshop за £75.

Уилям и Кейт по стъпките на Даяна в Тадж Махал >>

На срещата с премиера на Индия Катрин бе в светлозелена памучна рокля (£795) с бродерии от Temperley London. Марката бе снабдила херцогинята с още нежни тоалети за пътуването й. Като ефирната комбинация от пола (£1995) и блуза в бяло и черно на вечерята за рождения ден на кралица Елизабет II.

Една визия, която за западния свят е малко демоде - официална тъмносиня рокля с пайети от "Джени Пакман", Катрин облече за боливудската си среща със звездите Айшвария Рай и Шах Рук Хан.

Изключително елегантна съпругата на принц Уилям бе в нежна комбинация от пола и блуза с дълги ръкави на "Александър Маккуин".
ИЗБРАНО