Дилън Фароу - 30-годишната осиновена дъщеря на Мия Фароу и режисьора Уди Алън, е разкрила, че със съпруга й очакват първото си дете - момиченце, през есента.

Вижте снимки на Мия >>

Дилън Фароу обаче е отказала да разкрие как ще нарече бебето, въпреки че вече е избрала името.

"Съпругът ми иска това да е тайна и ще ме убие, ако я издам", коментира дъщерята на Мия Фароу, пише БТА.

"Имам девет внучета, но много се вълнувам, че отново ще ставам баба", сподели пък 71-годишната актриса.

Името на Дилън Фароу нашумя през 2014 г., когато тя написа отворено писмо до в. "Ню Йорк таймс", в което обвини осиновителя си Уди Алън, че й посягал сексуално, разкривайки, че това се е случило за първи път когато е била едва на седем години. Режисьорът отрече обвиненията на осиновената си дъщеря и заяви, че те са изфабрикувани от майка й Мия Фароу - негова дългогодишна бивша партньорка, с цел да опетни името му.

"Не съм блудствал с Дилън", заяви тогава Уди Алън.

Режисьорът допълни, че се надява един ден тя да разбере, че има любящ баща и че е подведена и използвана от своята "обладана от гняв" майка, която е поставила личните си интереси над благото на дъщеря си.

Мия Фароу става известна с ролята си на Розмари във филма на Роман Полански "Бебето на Розмари" през 1968 г.  Има "Златен глобус". Тя е посланик на добра воля на УНИЦЕФ и участва в хуманитарни акции. През 2008 г. списание "Time" я определи за една от най-влиятелните личности в света.

Има два брака – с певеца Франк Синатра (1966-1968) и с композитора Андре Превин (1970-1979). Фароу има 12 деца - четири биологични и осем осиновени. Две от осиновените й деца са починали.